null

#OPDECLUB

Maak kans op gave prijzen met Play Unified op de club

Meedoen aan Play Unified op de club is niet alleen heel erg leuk, leerzaam en inspirerend, je maakt ook kans op gave prijzen. Het doel van Play Unified op de club is een inclusievere clubcultuur. Leden met en zonder beperking leren elkaar op de club kennen en herkennen, juichen elkaar toe en sporten samen.

Door het organiseren van een Play Unified activiteit op de club komen G-leden en reguliere leden samen om samen te sporten. Niet om te winnen, maar om van elkaar te leren. Het streven is om op zoveel mogelijk sportclubs in Nederland een Play Unified activiteit te laten plaatsvinden, waar G-sporters hun clubgenoten uitdagen voor een sportactiviteit. Dit kan dus bijvoorbeeld een mixed training zijn, een mixed wedstrijdje of een mixed deelname aan een clubtoernooi onder begeleiding van een trainer, G-coördinator, topcoach of -sporter van de eigen club. Denk hierbij aan de trainer van één van de eerste teams of een topsporter(s) van de club.

Doe mee en win gave prijzen

Aan Play Unified op de club is ook een Grote WIN-actie verbonden. Partners Coca-Cola in Nederland, Craft Sportswear en Toyota Nederland hebben prijzen ter beschikking gesteld voor de leukste Play Unified activiteit, het meest inclusieve Play Unified Team en voor de actie met het mooiste Play Unified verhaal.

Deelnemen aan de Grote WIN-actie is eenvoudig. Na het organiseren van de Play Unified activiteit op jouw club maak je een verslag inclusief foto’s. Dit verslag stuur je in en daarmee maak je kans op één van de gave prijzen.

null


De Play Unified activiteiten kunnen het hele jaar plaatsvinden, maar wil je kans maken op de Grote WIN-actie prijzen, dan moet de activiteit plaatsvinden en ingezonden worden vóór 1 december 2023. In de eerste week van december 2023 zal de jury zich buigen over de inzendingen en de winnaars bepalen. Op een nader te bepalen datum in de maand december zullen alle winnaars bekend worden gemaakt en de contactpersonen worden geïnformeerd. In overleg met de winnende clubs wordt er gekeken wanneer de prijzen in 2024 geactiveerd kunnen worden.

Lees meer informatie op deze website, maar kijk ook rond voor inspiratie, tips & tricks. 

Doe mee

DEEL DE CHALLENGE #Playunified

2024 Play UnifiedPrivacy verklaringCookiebeleidDisclaimerPartnersContact
SO_Nederland_Mark_Web_WHT 1.png
image 1.png