uitreikingen van de Play Unified op de club-32LRPUWEB.jpg

#opdeclub

Play Unified op de club gaat door!

Bekijk meer

Begin dit jaar is Play Unified op de club gelanceerd. Een landelijke actie om op zoveel mogelijk clubs sporters met en zonder verstandelijke beperking samen te laten sporten. Niet om te winnen, maar om van elkaar te leren. Nu en in de toekomst, zodat Play Unified een structureel onderdeel wordt op clubs door heel Nederland! Na het succes van de eerste editie van de actie gaat Play Unified op de club door!

Organiseer een Play Unified activiteit

Als voorbereiding op de Special Olympics Nationale Spelen 2022 in Twente zijn clubs in Nederland in actie gekomen. Er zijn uiteenlopende Play Unified activiteiten georganiseerd en tijdens de Nationale Spelen in Twente zijn de eerste prijzen uitgereikt.

Het uitreiken van de prijzen betekent niet dat de Play Unified op de club ten einde is gekomen! Ook dit sportseizoen kunnen clubs en verenigingen in Nederland hun Play Unified activiteiten insturen.

“Gewoon doen! Dit geeft een enorme meerwaarde voor zowel de deelnemers als de vrijwilligers ten opzichte van ‘regulier’ G-aanbod bij sportverenigingen.”

Benieuwd hoe makkelijk het is, kijk hier voor inspiratie.

Grote WIN-actie

Aan de Play Unified actie is ook dit sportseizoen weer een Grote WIN-actie verbonden. De Play Unified activiteiten kunnen het hele jaar door plaatsvinden, maar wil je kans maken op de WIN-actie prijzen, dan moet de activiteit plaatsvinden en ingezonden worden vóór 1 juni 2023. In de eerste week van juni 2023 zal de jury zich buigen over de inzendingen en de winnaars bepalen. Op een nader te bepalen datum zullen alle winnaars bekend worden gemaakt en de contactpersonen geïnformeerd. Kijk hier voor de actievoorwaarden: ...

Meld je aan op onze website, daag een ander team uit voor een Play Unified activiteit, sport samen en leer van elkaar!

Doe mee

DEEL DE CHALLENGE #Playunified

2023 Play UnifiedPrivacy verklaringCookiebeleidDisclaimerPartnersContact
SO_Nederland_Mark_Web_WHT 1.png
image 1.png