uitreikingen van de Play Unified op de club-11.jpg

#opdeclub

Play Unified op de club brengt sporters samen

Bekijk meer

De afgelopen maanden is Play Unified op de club van start gegaan met als doel om de inclusie van mensen met een verstandelijke beperking te vergroten. De bereidheid bij sportverenigingen om sporters met een verstandelijke beperking in hun vereniging te verwelkomen is groot. Er blijven echter ook belemmeringen om te kunnen sporten, waardoor er nog (te) weinig samen wordt gesport. De Play Unified op de club actie heeft daar verandering in gebracht!

Prijsuitreikingen tijdens Nationale Spelen

Als voorbereiding op de Special Olympics Nationale Spelen 2022 in Twente zijn clubs in Nederland in actie gekomen. Er zijn uiteenlopende activiteiten georganiseerd en tijdens de Nationale Spelen in Twente zijn de eerste prijzen uitgereikt. 

Er zijn in totaal acht winnaars gekozen. Het zijn pareltjes van activiteiten en de deelnemende clubs geven stuk voor stuk aan dat het écht effect heeft gehad op hun club. De winnaars laten ook zien dat de activiteit niet al te moeilijk of te groot hoeven te zijn voor het creëren van impact. Dit zijn de winnaars van de Grote WIN-actie:

Samen.jpg

Play Unified op de club gaat door

Play Unified op de club is met het uitreiken van de prijzen niet voorbij. Je kan nog altijd Play Unified activiteiten organiseren en insturen. Kijk hier voor inspiratie. Meld je aan, daag uit, sport samen, leer van elkaar en deel het plezier!

Doe mee

DEEL DE CHALLENGE #Playunified

2023 Play UnifiedPrivacy verklaringCookiebeleidDisclaimerPartnersContact
SO_Nederland_Mark_Web_WHT 1.png
image 1.png