pu reunie-e1573471918300-1280x720.jpg

#OPDECLUB

Reunie #PlayUnified campagne team in Sliedrecht

 

Bekijk meer

Afgelopen zaterdag was er bij volleybalvereniging Sliedrecht Sport een reünie van het #PlayUnified media campagne team. In de Week van Respect opende zij in samenwerking met de Nevobo de deuren voor onze sporters. Het werd een gezellige middag en avond vol verhalen en herinneringen.

Sinds juli 2018 is het #PlayUnified team niet meer samen geweest, dus ervaringen werden gedeeld, herinneringen opgehaald en de groei van de sporters werd weer benadrukt. Sinds de campagne zijn de sporters weer een stuk zelfstandiger geworden en durven zij zelfs de aanwezige toeschouwers aan te spreken. “Het maakt niet uit wie je bent, met of zonder handicap, samen sporten is leuk dus daag elkaar uit!” aldus sporter Brian.

In Sliedrecht werd er uiteraard ook gesport. Er werd ’s middags eerst samen gesport met Uniek Volley en later mochten de sporters zelfs deelnemen aan de warming-up van de Sliedrecht Heren 1.

 

Uniek Volley bij Sliedrecht Sport

De #PlayUnified campagne is bij Sliedrecht Sport en de Nevobo vorig jaar niet ontgaan. Een reden om begin dit jaar een volleybal pilot te draaien voor mensen met een (verstandelijke) beperking in Sliedrecht. Het werd zo’n groot succes dat Uniek Volley werd gelanceerd.

“Het is geweldig om te zien hoeveel plezier deze doelgroep beleeft op de zaterdagochtend met een potje volleybal”, aldus Roel Boer, één van de initiatiefnemers van Uniek Volley binnen Sliedrecht Sport. “We zijn hiermee begonnen, omdat er binnen de vereniging een aantal mensen uit deze doelgroep supporter en/of vrijwilliger zijn en ook graag het plezier willen ervaren van het spelletje volleybal. Dit organiseren wij natuurlijk ontzettend graag voor ze!”

Uniek volleybal en het PU team

Uniek Volley en een gedeelte van het #PlayUnified team op de foto met de Sliedrecht Sport Heren 1! 

De volgende stap is deelname aan een Special Olympics evenement. “Volgend jaar willen we rond de Special Olympics Nationale Spelen in Den Haag een onderlinge volleybalcompetitie aanbieden”, kondigt directeur Special Olympics Nederland Ragna Schapendonk aan. “We willen de sporters een podium geven die zij verdienen!”

Ook het AD was aanwezig bij Sliedrecht Sport om aandacht te geven aan de reünie van het #PlayUnified campagne team!

Op de hoogte

Gerelateerde artikelen

Bekijk al het nieuws
undefined

Samen sporten en plezier beleven is zo belangrijk!

Al jaren organiseert atletiekvereniging SPRINT in Breda de Special KIDS-dag. Een dag waarin sport en ontmoetingen tussen mensen met én zonder verstandelijke beperking centraal staan.

23 november 2023
cup.png
undefined

Play Unified op de club: probeer, durf & doe!

Meedoen aan Play Unified op de club zorgt voor directe verbinding, elkaar herkennen, groeten en aanspreken alle volgende keren op het sportpark.

14 november 2023
cup.png
undefined

Onze judoka's laten stralen, daar gaat het om!

De dag zonder drempels is een jaarlijks evenement waar mensen met en zonder beperking elkaar ontmoeten. De judoka's leveren daar een mooie Play Unified bijdrage.

9 november 2023
cup.png

Play Unified

Play Unified

Play Unified

Play Unified

Play Unified

Play Unified

Play Unified

Play Unified

Play Unified

Play Unified

Play Unified

Play Unified

Play Unified

Play Unified

Play Unified

Social Media

Volg #PlayUnified

instagramfacebooktwitter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf elke maand op de hoogte van onze nieuwe initatieven.

Doe mee

DEEL DE CHALLENGE #Playunified

2023 Play UnifiedPrivacy verklaringCookiebeleidDisclaimerPartnersContact
SO_Nederland_Mark_Web_WHT 1.png
image 1.png